Wijnreizen Kroatië

WINE&DINE TRIP

Geniet jij tijdens een vakantie ook vaak van een heerlijk glas wijn uit de regio waar je verblijft? Wil je ook eens van dichtbij zien hoe de druiven worden geoogst voor de wijnen van CroVino, importeur van Kroatische wijnen? Als dit jou aanspreekt, is dit dé uitgelezen mogelijkheid! Ga in het najaar mee op de WINE&DINE trip naar Kroatië en ervaar deze unieke beleving met je familie, vrienden of vriendinnengroep. Georganiseerd in samenwerking met Wendy, eigenaar van Puur Kroatië maar vooral ook wijnliefhebber.

Genieten van de Kroatische cultuur, natuur, keuken en natuurlijk de mooie wijnen. Een unieke kans om af te reizen naar de wijngaard van Josip Vrbanek, in het noorden van Kroatië, net over de Sloveense grens tot aan de wijngaarden van Tomislav Skelin in het mediterrane Dalmatië. We krijgen alle facetten van beide wijnbedrijven te zien. We helpen een dag mee met de oogst, zodat je een jaar later kan zeggen dat je druiven hebt geplukt voor de fles wijn die je thuis drinkt. Naast het harde werken wordt er ook gedacht aan de inwendige mens. In de ochtend een goed ontbijt, een traditionele Kroatische lunch in de middag en in de avond kookt de chef heerlijke gerechten voor de groep met uiteraard een goed glas wijn van CroVino erbij. Daarnaast bezoeken we ook nog Nationaal Park Plitvice en bezoeken we Krk voor dat heerlijke eilandgevoel.

Ben jij enthousiast geworden van dit exclusieve reisidee en klinkt dit voor jou als een super plan? Stuur dan een mail naar info@puurkroatie.nl of bekijk Wijnreis naar Kroatië – Puur Kroatië (puurkroatie.nl) voor meer informatie. Er is plek voor 10 personen, dus wees er snel bij!

Persoonlijk advies

Onze wijnen zijn afkomstig van enkele van de beste wijngaarden in Kroatië en we bieden een breed scala aan variëteiten, waaronder zowel rode als witte wijnen. Bij CroVino helpen we je graag bij het kiezen van de juiste wijn die past bij jouw smaak, voorkeuren en gelegenheid.

Veilig afrekenen

Bij CroVino betaal je eenvoudig, snel en veilig met iDEAL. Tot op heden kun je voor de betalingen gebruikmaken van de meest gangbare optie iDEAL. In de toekomst zullen we dit wellicht nog uitbreiden tot andere betaalmogelijkheden.

Gratis verzending

Op alle bestellingen boven de €100,- bieden wij gratis verzending. Bij CroVino proberen we je bestelling binnen 48 uur te leveren. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk in huis is, zodat je kunt gaan genieten van de lekkerste wijnen!

Bevestig je leeftijd
Je moet 18 jaar of ouder zijn om in onze webshop te kunnen bestellen.