Kroatische wijnen een groot succes tijdens Chateau voor Buren!

CroVino’s debuut op wijnfestival Chateau voor Buren: Een succesvolle introductie van Kroatische wijnen!

Op zondag 25 augustus 2024 hadden we de eer om met CroVino onze exclusieve Kroatische wijncollectie te presenteren tijdens het sfeervolle wijnfestival Chateau voor Buren. Deze introductie was een groot succes, waarbij de bezoekers bijzonder enthousiast reageerden op de unieke wijnen die werden gepresenteerd. Het festival bood een geweldige gelegenheid om de veelzijdigheid van Kroatische wijnen te tonen aan een breed publiek van wijnliefhebbers.
 
De belangstelling ging vooral uit naar de inheemse Kroatische druivensoorten zoals Debit, Graševina, Maraština en de exclusieve Versi. Deze druiven groeien uitsluitend in Kroatië en brengen unieke smaken voort die je nergens anders kunt vinden. Daarnaast genoten bezoekers ook van internationaal geliefde wijnen zoals Chardonnay, Pinot Gris, Riesling, Syrah en St. Laurent (Lovrijenac), die zeer in de smaak vielen bij de wijnliefhebbers. 
 

Kroatische wijnen bieden een authentieke smaakbeleving, die voor veel bezoekers een aangename verrassing bleek. Voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar iets speciaals, waren onze Kroatische wijnen een schot in de roos. Het was bijzonder om te zien hoe enthousiast de bezoekers reageerden, en velen bestelden hun favoriete wijnen ter plekke. Dit maakte het evenement niet alleen succesvol, maar ook onvergetelijk.

De pittoreske omgeving en de gastvrije sfeer van Chateau voor Buren droegen bij aan een geweldige dag. Wij zijn dan ook dankbaar voor deze kans om onze selectie Kroatische wijnen met zoveel mensen te kunnen delen en wil iedereen bedanken die langs de stand kwam.

Benieuwd naar de verborgen parels uit Kroatië? Bezoek dan onze online winkel en ontdek onze unieke selectie van Kroatische wijnen, die je smaakpapillen zullen verrassen!

 
Op 31 augustus 2025 keert CroVino terug naar Chateau voor Buren met een nieuwe selectie Kroatische wijn. Wil je meer weten over dit evenement? Lees dan hier meer over het wijnfestival Chateau voor Buren.